Διαμονή


Πρόκειται για ένα ενιαίο συγκρότημα με υπερυψωμένο ισόγειο και πρώτο όροφο, που διαθέτει 14 Διαμερίσματα, 40 περίπου τ.μ. το καθένα.

Όλα τα διαμερίσματα του Συγκροτήματος είναι δίχωρα, τριών ή τεσσάρων ατόμων, διαμπερή με μπαλκόνια μπροστά προς τη θάλασσα και πίσω προς τα πεύκα και τον ελαιώνα, εκτός από δύο, που βλέπουν και έχουν μπαλκόνια μόνο προς τα πεύκα και τον ελαιώνα.

Το κάθε Διαμέρισμα αποτελείται από ένα υπνοδωμάτιο με διπλό κρεββάτι και εντοιχισμένη ανοικτή ντουλάπα, καθώς και από ένα δεύτερο δωμάτιο καθιστικό - τραπεζαρία - κουζίνα που έχει κουζινάκι με όλα τα απαραίτητα σκεύη, ψυγείο, τραπέζι φαγητού με καρέκλες και έναν καναπέ - κρεββάτι.

Τα Διαμερίσματα έχουν ανεξάρτητη είσοδο από τον εμπρός και πίσω κήπο και βασικά είναι τρίκλινα και γίνονται τετράκλινα με ένα πρόσθετο σπαστό κρεββάτι.

Όλοι οι χώροι του Διαμερίσματος έχουν αυτόνομη ψύξη το καλοκαίρι και τον χειμώνα αυτόνομη θέρμανση. Σε κάθε Διαμέρισμα υπάρχει επίπεδη τηλεόραση, βραστήρας και ελεύθερη πρόσβαση στο internet με ethernet ή wi-fi. Επιπλέον σε όλα τα Διαμερίσματα υπάρχει σε όλο το 24ωρο ζεστό νερό από ηλιακό θερμοσίφωνα.

Το Ξενοδοχείο "White Rose Hotel" περιβάλεται από μία όμορφη περιφραγμένη αυλή, ανάμεσα στα πεύκα και τις ελιές, στην οποία υπάρχει σκεπαστό μπάρμπεκιου για τις στιγμές που θέλετε να ψήσετε. Επίσης στην αυλή μπορείτε να χαλαρώσετε, να διαβάσετε ένα όμορφο βιβλίο, να απολαύσετε τον καφέ σας σε σαλονάκια με ομπρέλες και να παίξουν με ασφάλεια τα παιδιά σας.


Υπάρχει δυνατότητα πάρκινγκ για τους πελάτες μας με σειρά προσέλευσης.

Ο καιρός στον Πόρο
Γιατί να έρθετε σε εμάς

    Είναι μία από τις καλύτερες προτάσεις στο Ασκέλι για όμορφες, χαλαρές και ξεκούραστες οικογενειακές διακοπές.

    Προσφέρει οικογενειακή φιλοξενία σε ένα ήσυχο, καθαρό και όμορφο περιβάλλον.

    Προσφέρει όλες τις σύγχρονες ανέσεις, κοντά στην πόλη του Πόρου.

    Το ξενοδοχείο βρίσκεται δίπλα στα πεύκα και στον ελαιώνα της περιοχής.

    Το ξενοδοχείο για να κολυμπήσετε, βρίσκεται 300 περίπου μέτρα από την οργανωμένη αμμουδερή παραλία.

ΕΠΙΠΛΩΜΕΝΑ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΑ ΔΙΠΛΑ ΣΤΑ ΠΕΥΚΑ
Δίχωρα Διαμερίσματα, τριών ή τεσσάρων ατόμων
"THE WHITE ROSE" HOTEL
Εικόνες από την αυλή μας