Εξωτερικοί χώροι & Θέα


Το Ξενοδοχείο Επιπλωμένων Διαμερισμάτων "The White Rose" Hotel βρίσκεται στο καταπράσινο και ωραιότερο νησί του Σαρωνικού, στον Πόρο, στο μαγευτικό Ασκέλι, στη βόρεια άκρη του, δίπλα στα πεύκα και στον ελαιώνα, σε απόσταση 300 περίπου μέτρα από την οργανωμένη αμμουδερή παραλία του, της οποίας η πλαζ έχει τιμηθεί με γαλάζια σημαία από την Ευρωπαϊκή Ένωση.

Πρόκειται για ένα ενιαίο συγκρότημα με υπερυψωμένο ισόγειο και πρώτο όροφο του οποίου όλα τα μπαλκόνια των Διαμερισμάτων προσφέρουν μοναδική θέα στη θάλασσα ή στο βουνό.

Στα επιπλωμένα μπαλκόνια του Ξενοδοχείου μας μπορείτε να απολαύσετε τον καφέ σας και να χαλαρώσετε διαβάζοντας ένα όμορφο βιβλίο ή ακόμη και να πάρετε το πρωϊνό σας.

Το Ξενοδοχείο περιβάλεται από μία περιφραγμένη αυλή, ανάμεσα σε πεύκα, ελιές και άλλα δέντρα, σε ένα όμορφο και ήσυχο περιβάλλον, προσφέροντας στιγμές ηρεμίας και χαλάρωσης, ξεχνώντας τη ζέστη του καλοκαιριού.

Στην αυλή του Ξενοδοχείου μας υπάρχει σκεπαστό μπάρμπεκιου για τις στιγμές που θέλετε να ψήσετε, καθώς επίσης και ιδιόκτητο πάρκινγκ με σειρά προσέλευσης.

Στην αυλή μπορείτε να χαλαρώσετε, να διαβάσετε ένα όμορφο βιβλίο, να απολαύσετε τον καφέ σας σε σαλονάκια με ομπρέλες και να παίξουν με ασφάλεια τα παιδιά σας.

Ο καιρός στον Πόρο
Γιατί να έρθετε σε εμάς

    Είναι μία από τις καλύτερες προτάσεις στο Ασκέλι για όμορφες, χαλαρές και ξεκούραστες οικογενειακές διακοπές.

    Προσφέρει οικογενειακή φιλοξενία σε ένα ήσυχο, καθαρό και όμορφο περιβάλλον.

    Προσφέρει όλες τις σύγχρονες ανέσεις, κοντά στην πόλη του Πόρου.

    Το ξενοδοχείο βρίσκεται δίπλα στα πεύκα και στον ελαιώνα της περιοχής.

    Το ξενοδοχείο για να κολυμπήσετε, βρίσκεται 300 περίπου μέτρα από την οργανωμένη αμμουδερή παραλία.

"THE WHITE ROSE" HOTEL
Εικόνες από την αυλή μας